avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare timbru mediu

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in ce masura se poate recupera timbrul de mediu atata vreme cat am achizitionat un autovehicul in leasing in romania iar prima inmatriculare s-a realizat tot in tara? Multumesc inmiit
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 20:57, 27 Februarie 2015
Intr-o masura destul de mica, momentan .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu mario57 mario57 Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism inmatriculat in Romania pentru care proprietarul poate prezenta dovada ANAF de taxa (timbrul) de mediu ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu catalin2014 catalin2014 Buna ziua, Tocmai mi-am incheiat leasing-ul (persoana fizica) la un autoturism marca kia cee\'d inmatriculat pentru prima data in Romania pe data de ... (vezi toată discuția)
Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)