avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O cincime din pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

O cincime din pedeapsa

Buna seara

In martie sotul face cf art 40 alin. 2 din Legea 254/2013 o cincime din pedeapa. Desi trebuia sa fie pe regim inchis cf. pedepsei pe care o are, a facut pe maxima siguranta. Acum am reusit sa-i dam in judecata si as dori sa stim daca putem cere regim semideschis??

Multumesc

Alte discuții în legătură

Audierea detinut Teden Teden Buna ziua, Daca un detinut a fost audiat de catre Judecatorul de Supraveghere, acesta din urma trebuie sa-i inmaneze detinutului o incheiere in urma ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim detentie Teden Teden Buna ziua, am urmatorul caz, poate pentru unii dintre dvs. destul de simplu, dar eu si sotul nu mai stim ce sa facem: Sotul are mandat de inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Carei instante se adreseaza cererea de schimbare a regimului de detentie catinf catinf Buna ziua, Un condamnat (delapidare) dupa fond si apel, care executa o pedeapsa cu executare, vrea sa ceara schimbarea regimului de detentie din penitenciar ... (vezi toată discuția)