avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract OCLPP Ilfov
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract OCLPP Ilfov

Parintii mei au achizitionat un apartament prin credit de la CEC in anul 1971. Sunt in posia unui Proces Verbal de receptie-predare-primire intre OCLPP Directia de gospodarire comunala si locativa a jud. Ilfov cu sediul in Bd. Nicolae Balcescu nr.21 si am nevoie de contractul de vanzare-cumparare pentru a deschide sucesiunea. Problema este ca nu stiu unde se afla arhiva acestui OCLPP care am inteles ca nu mai exista. Poate s-a mai confruntat si altcineva cu aceasta problema. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pierdut anca78 anca78 Buna ziua! Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului. Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)