Se face caz prea mare de aceste lucruri, dar, in fine, puteti hotari pe plan local aceasta chestiune. Nu stiu de ce toata lumaea zice ca:
...am solicitat verbal administratorului sa scrie doar numele de familie, dar acesta mi-a spus ca asa sunt listele si nu poate face nimic.
Zic, asa intrebare - asa raspuns.
Aceste chestiuni se "discuta" in scris cu conducerea as. prop. si daca este cazul in AG a proprietarilor.
Am mai vazut LP fara nume - prenume proprietar, ci numai o numerotare 1- xx, care nu are cum sa deranjeze pe nimeni, ba se mai degajeaza rubicile LP.
Trebuie sa aveti aceeasi dorinta si pentru lista de la interfon... dar ce te faci cand in interior, gasesti etichete pe usa proprietarului: Dr. inginer Xulescu Paul? Domnul doctor ar fi bucuros daca primaria ar pune si niste indicatoare stradale cu sageata: Spre locuinta donului doctor ing...
Poate ne spune cineva cum procedam in cazul responsabililor cu semnaturile de pe LP. Va propun ca la presedinte, cenzor si administrator sa punem niste nume fictive, ceva inspirat din telenovelele care ruleaza pe programele de TV... Devenim paranoici, nu alta.
Dar supraveghere video aveti la bloc, ca s-a batuta atata moneda pe-aici, de m-am saturat de-atata protectie a datelor cu caracter personal!