Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la un credit de nevoi personale pe care l-a luat sotul meu in urma cu 8-9 ani, fiind girat de o cunostinta, creditul nu l-a mai putut plati. Din aceasta cauza creditul a fost dat catre o firma de recuperare foarte cunoscuta, somatiile au inceput sa vina, dar sotul meu nu a putut plati,avea si alte retineri din salariu, nu detinea niciun bun. Problema este ca intre timp sotul meu a decedat, iar acum firma de recuperari i-a pus poprire pe salariu girantului. Acesta a sunat la firma si firma de recuperari i-a spus ca nu are cunostinta de decesul sotului meu. Va rog sa ma sfatuiti cum pot rezolva aceasta problema, avand in vedere ca am si doi copii minori, iar situatia mea financiara este foarte grea.
Firma are de unde recupera, de la girant. Girantul va recupera de la dvs, daca aveti bunuri sau venituri, va trebui sa va actioneze in judecata. Va puteti intelege sa ii platiti cat i se retine.
Revin cu o alta intrebare si anume este legal sa execute girantul dupa 7 ani de neplata a creditului si de ce nu si-au recuperat banii de la sot cat a fost in viata?
Deja i s-a retinut luna aceasta din salariu. Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care poate face contestatie pentru executare care deja a avut loc, inteleg ca exista o hotarare ujdecatoreasca si daca aceasta poate fi suspendata sau care sunt variantele de solutionare ?
Executare silita?
adi1985ab
Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti.
Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)