avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIA SOCIALA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIA SOCIALA

Mamei mele in urma maririlor din luna ianuarie 2015 i s-a marit pensia de la 340 la 393 lei, luna asta (februarie) i-au mai pus inca 7 lei (393+7=400 lei)

INTREBARE:

in aceste conditii poate beneficia si de o pensie sociala tinand cont si de faptul ca ea traieste undeva la tara in conditii jalnice de trai pt acesti ani...?

daca da ce acte sunt necesare...?

mentionez ca luna trecuta cand i-a venit 393 lei am fost personal la Casa de Pensii sa ma interesez despre acest lucru dar am primit un raspuns negativ din partea a doi functionari, acestia s-au motivat pe faptul ca mama a depasit varsta de 60 de ani, varsta pana la care se putea face, mi se pare oarecum ilogic tinand cont de varsta de pensionare si de faptul ca aceasta se acorda tuturor pensionarilor cu pensii mici...

Alte discuții în legătură

Pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! majorare de la 400 la 500 lei CYBORG CYBORG Buna seara! As avea 2 intrebari: Citesc pe Internet si raman \"blocat\".O persoana in varsta primeste o pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! Pai, eu ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas emil19 emil19 Va prezint urmatoarea situatie: Sotul pensionar la limita de varsta (1,41 puncte) a decedat in 2007. Sotia pensionara la limita de varsta din 2015 are in ... (vezi toată discuția)