avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajat 2 ore si contract de prestari servicii pe ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajat 2 ore si contract de prestari servicii pe aceasi societate comerciala?

Buna ziua

Sunt angajata cu 2 ore la o societate comerciala. Doresc sa stiu daca pot incheia si un contract de prestari servicii pfa meul cu societatea unde sunt angajata?

Multumesc
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:06, 26 Februarie 2015
Da, se poate incheia un contract de prestari servicii intre PFA si societatea in cauza , insa consider ca , pe alt domeniu de activitate decat pe cel pe care sunteti angajat.
Chiar daca incheie pe alt domeniu exista riscul ca activitatea prestata de PFA sa fie reconsiderata si tratata ca o activitate dependenta.

Trebuie mare atentie cand apare o astfel de situatie. Trebuie documentata foarte bine cu rapoarte de lucru, situatii de lucrari, alte dovezi. Este bine sa fie acordata o mare atentie modului de intocmire a contractului astfel incat sa reiasa foarte clar ca este vorba de o activitate dependenta.

Mie personal, riscul mi se pare foarte mare.
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
ContSters256771, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii intre pfa si srl promocris promocris Buna ziua . Vreau sa intreb daca pot angaja la un SRL o persoana care este PFA( cu contract prestari servicii ), si daca raspunsul este afirmativ ce ... (vezi toată discuția)
P.f.a. poate incheia cu srl contract individual de munca? sirbu maria b. sirbu maria b. Buna ziua, Va rog imi puteti spune daca un PFA, inregistrat cu un domeniu de activitate, poate incheia cu o alta societate un contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru pfa(urgent) iubisbb iubisbb Buna ziua, As dori daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare;Ma intereseaza sa stiu daca o persoana PFA, in baza unui contract de munca este ... (vezi toată discuția)