avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal Adunare Generala Bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal Adunare Generala Bloc

Vreau sa cunos si eu ca propietar cine are obligatia sa intocmeasca procesele verbale ale adunarilor general din bloc. Va multumesc anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: c0stii , utilizator 17:38, 27 Februarie 2015
"Scriitorul" de PV se stabileste in AG.
Eu stiu ca obligatia este a Presedintelui
Daca sunteti atat de sigura de ce mai intrebati?
La inceputul sedintei se propune si se voteaza persoana care va redacta procesul-verbal
Dispozitiile in vigoare care precizeaza obligatiile presedintelui de asociatie nu prevad obligatia exclusiva a acestuia de a incheia PV adunare generala
Participantii la adunarea generala propun si numesc persoana care sa intocmeasca PV
Doamna, nu va mai formalizati, ca face rau la...
De obicei se alege "o comisie" formata din doi "tovarasi" - adica, macar unul dintre ei sa stie cum se scrie un PV.
La un moment dat, "scriitorul" de serviciu de la noi, a refuzat sa mai scrie el si a propus repede alte doua persoane sa redacteze acest PV. Catastrofa. Nu vreti sa aflatiamanunte...
Mai ales la sedintele de scara, puneti pe cineva care sa stie ce si cum... sa nu va puna d.... sa puneti unul care zice ca a urmat cursurile de alfabetizare si accepta sa scrie acolo. Nu o sa intelegeti nimic.

Nu am inteles, de unde faza cu obligatia presedintelui. la bloc nici nu este necesara prezenta lui monseur presedintele, dar daca este, cu atat mai bine, dar nu-l puneti pe dansul sa redacteze PV, ca s-ar putea sa aveti oarece surprize in sensul ca va pune acolo un fond de reparatii de cate 500 lei de apartament. Pana va dati dvs. seama, totul este semnat si parafat. Zic rau?

Alte discuții în legătură

Proces verbal adunare generala asociatie de proprietari tudorflorin tudorflorin Va rog frumos sa ma ajutati cum trebuie intocmit un Proces verbal din timpul unei Adunari Generale Asociatie de proprietari . Cu multumiri anticipate (vezi toată discuția)
Pv.ad. gen. tomasso tomasso La multi ani! Procesul verbal al Ad. gen., poate fi redactat de un membru al asociatiei de prop.sau nu are importanta cine il intocmeste? (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie deltady deltady Buna seara, La blocul unde locuiesc, un vecin a considerat, in urma unei discutii verbale, ca e mai practic sa faca o reclamatie la primarie, decat sa faca o ... (vezi toată discuția)