avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN consultanta acoperisuri
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN consultanta acoperisuri

Buna ziua,

ma intereseaza un cond caen potrivit pentru consultanta acoperisuri. Prin consultanta inteleg o oferta completa (masuratori, necesar, alegerea materialului potrivit pt tipul de casa dat, pante, buget, etc).

Societatea are ativ principala caen 4613, iar printre secundare 4391.

Am gasit eu 7022, dar nu cred ca e ceea ce-mi trebuie, si 7112- dar nu stiu daca nu presupune studii tehnice.

Ideea care este: fac o oferta, ajut omul, dar multi iau acea oferta si mai merg la concurenta....nu asta e problema....dar pe munca ta concurenta ofera cu 1 leu mai putin si pierzi clientul. Asa macar stiu ca am luat bani pe timpul depus si cu asta basta, bani pe care vreau sa-i facturez.

Multumesc pentru orice ajutor.

Alte discuții în legătură

În ce caen mã pot încadra ? poate cineva sã mã lumineze ? Comix Comix Bună ziua, Doresc să înfiinţez o firmă de prestări servicii(IMM), nu reuşesc să îmi dau semana în ce CAEN mă încadraz. Descrierea ... (vezi toată discuția)
Cod caen potrivit pentru pfa Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Buna ziau, Ma gandesc sa imi fac un PFA si sa exercit un fel de consultanta in domeniul creditelor atat a celor acordate, cat si aspecte comparative intre ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)