avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen potrivit pentru pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen potrivit pentru pfa

Buna ziau,
Ma gandesc sa imi fac un PFA si sa exercit un fel de consultanta in domeniul creditelor atat a celor acordate, cat si aspecte comparative intre credite pt. a alege pt. clienti (atat persoane fizice cat si juridice ) cele mai bune oferte, deci absolut tot ce inseamna clauze contractuale, garantii, aspecte si consecinte juridice ale acestora, pasii de urmat in situatia unor conflicte, consiliere bancara si oarecum si juridica in contextul unor probleme in procesul de creditare.
Ma gandesc sa fac un PFA , CAEN 7022 pe numele sotului care a facut facultatea de Studii Economice si sa ma angajeze pe mine ca si consilier juridic
Ce parere aveti ar fi OK asa sau ce cod caen credeti ca ar fii cel mai potrivit?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dascalu Camelia Raluca , utilizator 11:55, 2 Noiembrie 2012
Codurile CAEN sunt:
7022 Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management
6619 Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii
Va multumesc din toata inima,
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 741 - consultanta in afaceri ContSters83018 ContSters83018 cumva avand ca pricipal obiect de activitate, grupa 741, inseamna ca se pot efectua servcii de consultanta financiar bancara? daca nu, ce caen mi-ar ... (vezi toată discuția)
Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)
Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)