avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN potrivit
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN potrivit

Buna ziua,

Am inchiriat un spatiu in incinta unei institutii si vreau sa stiu ce coduri CAEN trebuie autorizate pentru a avea voie sa vand covrigi si sandwisuri.
Precizez ca atat covrigi cat si sandwisurile, ne vin ambalate si deja preparate, ambele produse insotite de certificate de conformitate, noi doar le incalzim si i le vindem clientului.

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii am nevoie pentru vanzarea de sandwiciuri? mozzie mozzie Buna, Am un spatiu in centru si in el functioneaza o alimentara as vrea sa fac jumate din el cu preparare de sandwiciuri calde .....am toate codurile caen ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde pe cod caen"baruri"? beasan beasan Buna ziua Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am ... (vezi toată discuția)
alimente si haine in acelasi spatiu tdana24 tdana24 Buna ziua, poate sa functioneze legal un magazin de 35mp care sa comercializeze alimente ambalate si articole de imbracaminte? Ideea e urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)