Buna ziua
Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am gandit eu...sa nu am eu covrigarie,ci sa-mi aduca un distribuitor produsele pe care le depozitez in vitrine.eu apoi urmand sa le revand.Poate chiar ambalate in hartie...
Am firma cu domeniu de activitate "Baruri" si "alte activitati recreative". Imi sunt bune aceste coduri pentru ce as dori sa fac?adica pe terasa sa am si produse de patiserie dar cumparate,nu preparate...un aprat de inghetata,de vata pe bat....etc
Oricum toate produsele vor fi achizitionate pe baza de factura sunt inregistrate ca si marfa,asa cum a spus si d-nul" avoc.PETRE" predominate sa fie bauturile alcoolice si tutunul
Cod caen
Maria Stet
Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.