avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre casarea unor bunuri furate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre casarea unor bunuri furate

Buna ziua! Un bun sustras dintr-o institutie publica in 2005 cu sesizarea in prealabil a politiei si inca fara rezolvare,in ce conditii acel bun se poate casa. (se poate oare dupa prescrierea dosarului conf. Codului Pennal?)

Alte discuții în legătură

Ref.: solutie: "accepta sesizarea. intervine perimarea. cu recurs." Aamalia Aamalia ..noi partea reclamanta \"am asteptat\" conf incheierii jud. - \"suspendarea prezentului dosar - pana la solutionarea si pronuntarea printr-o incheiere ... (vezi toată discuția)
Delapidare, furt, frauda Eu.06 Eu.06 Sunt un impatimit al jocurilor de noroc. Recent m-am angajat la o casa de pariuri unde am bagat la aparate banii din casa de marcat ( circa 20.000 lei) Ce se ... (vezi toată discuția)
Infracțiunea de abuz în serviciu dimovin dimovin Bună ziua! Sunt funcționar public și la începutul anului 2010 am depus la Parchetul de pe lânga Judecătoria sectorului 3 o Plângere ... (vezi toată discuția)