avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare, furt, frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare, furt, frauda

Sunt un impatimit al jocurilor de noroc.
Recent m-am angajat la o casa de pariuri unde am bagat la aparate banii din casa de marcat ( circa 20.000 lei)
Ce se poate intampla mai departe , referitor la politie.. dosar penal, cat timp au sa reclame din momentul in care au sesizat .
Daca firma da faliment intre timp si renunta la plangere ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: madalinaaat , utilizator 13:27, 19 Februarie 2020
Din cate inteleg este vorba de delapidare.
Nu se sesizeaza la plangere prealabila, au timp suficent sa depuna plangerea.
Ati savarsit infractiunea de delapidare conf art 295, alin.1 Cod penal. Retragerea plangerii nu inlatura raspundere penala.

Eu.06 a scris:

Sunt un impatimit al jocurilor de noroc.
Recent m-am angajat la o casa de pariuri unde am bagat la aparate banii din casa de marcat ( circa 20.000 lei)
Ce se poate intampla mai departe , referitor la politie.. dosar penal, cat timp au sa reclame din momentul in care au sesizat .
Daca firma da faliment intre timp si renunta la plangere ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar penal ContSters11166 ContSters11166 O persoana juridica intenteaza proces penal - delapidare,impotriva unui angajat. Am urmatoarele intrebari: 1. Persoana juridica depune declaratie la politie ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala danutza2000 danutza2000 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta urmatoarei spete: - ca administrator de S.R.L, am depus o plangere penala in temeiul art.246 cod ... (vezi toată discuția)