avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat

Am un ONG si am incheiat contracte de voluntariat cu mai multe persoane. Unde inregistrez aceste contracte pentru ca persoanele sa poata beneficia de experienta acumulata, conform prevederilor legale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:25, 26 Februarie 2015
Anterior inceperii activitatii, contractul de voluntariat se inregistreaza in registrul de evidenta a voluntarilor tinut de organizatia gazda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca voluntara ta_eba ta_eba Buna ziua, de 4 ani de zile sunt voluntara la o asociatie romana-germana, care ajuta familii nevoiasi si in fiecare an in decembrie impart cadouri de craciun. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la angajatorul unde activez, avem un adapostul de ... carmen-nicoleta carmen-nicoleta Buna ziua, La angajatorul unde activez, avem un adapostul de caini fara stapan unde vin voluntari ai unui ONG cu care este incheiat un acord de ... (vezi toată discuția)
Contract voluntariat medic gaby11682001 gaby11682001 Buna ziua ! Sunt medic primar si as vrea sa inchei un contract de voluntariat cu un spital. As dori sa stiu daca activitatea de voluntariat ca medic ... (vezi toată discuția)