avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia grupa I de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia grupa I de munca

Buna ziua as dori si eu un raspuns legat de legea pensilor.Sunt nascut in anul 1969 luna iunie am inceput sa lucrezla o intrprindere miniera in anul1987 , luna iulie dupa care in anul urmator in martie am fost incadrat in grupa I de munca pana in Ianuarie 1989 cand am fost luat in armata , dupa ce am terminat armata m-am reangajat la aceias unitate de munca respectiv din luna Martie 1990 si am muncit in mina in grupa I de munca pana in anul 2006 luna Iunie cand s-a decis inchiderea intreprinderi unde lucram sa facut cocediere colectiva si am beneficiat de O.U.G 8/2003,pana in anul 2008, luna Mai dupa care m-am angajat ca sofer la o S.C pana in prezent intrebarea mea ar fi la cati ani pot beneficia de pensie deoarece am lucrat 17 ani la grupa I de munca ,mentionez ca armata nu am facut-o la mina.Va rog as dori un raspuns daca se poate.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dobandirea cartii de munca , din anul 1989 FarkasM FarkasM Salut... ... fiind nou pe acest forum (nota 10; foarte util) as dori sa-ntreb cum pot sa-mi dobandesc Cartea de Munca ( asta daca denumirea nu s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie de drept maria96 maria96 sunt nascut 5.5.1967 am lucrat din 1985 ca tamplar avand inclusiv armata 1 an si 7 luni,iar din 1990 m-am transferat la rafo,am lucrat si inca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita in carnetul de munca francisc1959 francisc1959 Buna ziua. In perioada 1985-1989 am muncit la o intreprindere cu grad ridicat de noxe (carbura de siliciu). In carnetul de munca figurez cu perioada respectiva ... (vezi toată discuția)