fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti "barbati"care apar pe contul de facebook utilizat de fiica mea.Deoarece CONTUL ESTE AL MEU si persoanele din dosar(inculpat si avocata lui) nu au acces la el,pot face plangere la barou impotriva avocatei?COPILUL este hartuit de catre cei citati ca martori in proces prin telefoane si accesari pe facebook,drept pt care am facut sesizare la Parchet.
Am acceptat reaudierea mea la ultimul termen,fara avocata angajata,deoarece de la ultimul termen s-a reluat administrarea probelor si audierea martorilor datorita schimbarii instantei.A fost dat dosarul unei judecatoare care a promovat recent fara sa se tina seama de presiunile la care sunt supusi copiii si parintii.
copilul meu a fost violat jntr-o tabara la Rasnov,in 2014,de catre un angajat al taberei.Suntem intr-un proces penal,3 victime,unde asa cum era de asteptat intampinam mari dificultati.ce am de facut tinand cont de faptul ca procuroarea face tot posibilul pentru a salva tabara si a nu o implica?Pe timpul cercetarilor penale nu am avut colaborarea organelor.Politia si parchetul nu au cerut nici o expertiza
Totul depinde de probatoriul administrat, doamnă. A existat un cerificat medico-legal pe numele fetei dvs.? Aveți avocat? violul este o infracțiune de o gravitate deosebită, ar trebui să aveți avocat care să apere drepturile și interesele fiicei dvs.Nu este un caz de dezbătut teoretic, pe un forum.
stiu ca este o acuzatie grava.Nu exista certificat deoarece administratorul taberei ne-a trimis copilul acasa fara sa ne spuna ceva.Am aflat de la copil in decurs de o saptamana.A treia victima (parintii)si-au dat seama abia la o luna de la eveniment dupa iesirea noastra in presa.
Acuzat de viol
j4rry
Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare....
pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)