avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie preaviz zile de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie preaviz zile de concediu

Buna ziua
Ma puteti ajuta va rog cu un model de demisie?
Pe 30martie urmeaza sa plec din tara si trebuie sa imi scriu demisia cu previzul de 20de zile si 5zile de concediu legal(cateva ramase de anul trecut ci cateva de anul acesta). Imi spuneti va rog cum anume trebuie sa o scriu si daca este legal cat timp stau in preaviz sa fiu si in concediu legal ramas? Multumesc din suflet o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: toth_bianca , utilizator 20:38, 27 Februarie 2015
Subsemnatul ………………………………, salariat la SC................................., în functia de ………………………………….., va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de ……………………, ultima zi lucratoare este in data de ………………………..
Perioada de timp dintre prezenta notificare si data încetarii activitatii reprezinta, preavizul de 20 zile lucratoare prevazut în contractul individual de munca.

Semnatura salariat Aprobat

Data: …………….

Si puteti sa stati in concediu in perioada de preaviz.
Odata cu depunerea demisiei , depuneti si cerere de acordarea zilelor de CO pe perioada preavizului.

Art.81 alin.5 C.mun. - Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul c.o zimbrul60 zimbrul60 Sunt in concediu si as vrea sa stiu daca in timpul derularii C.O,pot sa-mi depun demisia,ori cu acordul partilor sau cu preaviz. In cazul in care este cu ... (vezi toată discuția)
Demisia ContSters383402 ContSters383402 buna ziua.lucrez de catia ani in confectii si as vrea ca in vara sa plec.este obligatoriu sa stau in preaviz sau pot sa vin cu cererea se demisie si sa ... (vezi toată discuția)