avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar angajati la societate de productie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar angajati la societate de productie

Buna ziua,
Mi- am deschis de curand un SRL -D cu profilul - productie articole vestimentare.
Societatea are activitate. Am emis facturi de productie.

Pot sa nu am niciun angajat? Cine se presupune ca produce ceea ce scrie pe factura, daca eu nu am angajati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 27 Februarie 2015
O vizita a ITM-ului nu presupune, ci constata.
ITM-ul nu are nicio legatura cu facturile SRL-urilor.

Factura o poate emite si asociatul / administratorul daca este mentionat in actul constitutiv asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie o persoana sa intocmeasca facturi daca nu este angajat al firmei? CODRAM CODRAM AM DESCHIS O FIRMA (SRL ; ASOCIAT UNIC)SI IN UNELE CAZURI NU DORESC SA APARA NUMELE SI CNP-UL MEU LA INTOCMIREA FACTURII . POATE O ALTA PERSOANA SA ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre asociati, infiintare srl cu acelasi domeniu principal de activitate Pdmihai Pdmihai Buna, Am infiintat un SRL acum cativa ani, in parteneriat cu inca un asociat si cu partile sociale impartite 40/60%, eu avand partea mai mica. In paralel ... (vezi toată discuția)
Munca in centrele comerciale in zilele de sarbatori legale arenaromania arenaromania avind in vedere ca centrele comerciale sint deschise in zilele de sarbatori legale,si toata populatia i-si petrece timpul in aceste mall-uri,toate unitatile ... (vezi toată discuția)