avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adeverinta realizare venituri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adeverinta realizare venituri

Buna ziua,am si eu nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: mama va fi nevoita sa intre in somaj dupa desfiintarea firmei si stiu ca printre alte acte are nevoie de o adeverinta de la fisc cum ca nu realizeaza venituri. Pentru acesta adeverinta trebuie sa fie pe zero la fisc? (mentionez ca apartamentul este pe numele ei si al tatalui meu-am platit impozitul pana in 2014,pe 2015 inca nu,iar tatal meu mai are un rest dintr-o amenda de politie si nu stiu in ce fel o conditioneaza acestea)
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:42, 27 Februarie 2015
Adeverinta de venit se obtine de la Anaf.
Impozitul si amenzile sunt administrate de Directia de taxe si impozite locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere solitara la executare silita marin68 marin68 bună ziua , am un SRL (din 95 cu capital social 400 ron ) unic asociat și administrator,din decembrie 2009 nu am depus nici o declarație pentru firma ,și ... (vezi toată discuția)
Răspundere solitara la executarea silita marin68 marin68 bună ziua , am un SRL (din 95 cu capital social 400 ron ) unic asociat și administrator,din decembrie 2009 nu am depus nici o declarație pentru firma ,și ... (vezi toată discuția)
Acte somaj dubluionela dubluionela Buna ziua, Imi puteti raspunde va rog la urmatoarea intrebare: Unul din actele pt primirea ajutorului de somaj este si \\" acte eliberate de organele ... (vezi toată discuția)