Buna ma puteti ajuta si pe mine sunt disperat.Acum 2 luni am furat dintr-un magazin din mol o geaca si dupa doua zile a fost la alt magazin si am mai luat un sacou si un trening. M-au prins cand cu geaca furata in urma cu doua zile la magazin, dar si cu sacoul si treningul luat. Prejudiciu total de 699 lei..au chemat politia am predat inapoi marfa la magazine .Mi-au luat declaratie .N-am recunoscut nimic din obiecte furate am zis ca le-am cumparat din piata.Dupa 2 luni mi-a venit o citatie acasa sa ma prezint la sectia 5 de politie..vreau sa recunosc fapta. La ce pedeapsa pot sa ma astept .am 20 ani si n-am mai avut pana acuma antecedente penale.:(
Incercati sa va dezvatati de asemenea modalitati de "achizitie" bunuri
Exista document ca ati predat bunurile sustrase ?
Asumati-va responsabilitatea si dovediti respect si buna credinta,prezentati-va la politie la data si ora comunicata,recunosateti fapta
Daca nu detineti antecedente penale,avand in vedere ca bunurile sustrase au fost recuperate,nu exista prejudiciu,astfel incat daca demonstrati ca regretati fapta,este posibil sa primiti numai amenda
Pedeapsa minor
rodika67
copilul meu in varsta de 15 ani a fost prins furand dintr.un magazin trei articole de imbracaminte. era impreuna cu o persoana majora care a incurajat,o sa ... (vezi toată discuția)