avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt haine din mall
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt haine din mall

Buna ma puteti ajuta si pe mine sunt disperat.Acum 2 luni am furat dintr-un magazin din mol o geaca si dupa doua zile a fost la alt magazin si am mai luat un sacou si un trening. M-au prins cand cu geaca furata in urma cu doua zile la magazin, dar si cu sacoul si treningul luat. Prejudiciu total de 699 lei..au chemat politia am predat inapoi marfa la magazine .Mi-au luat declaratie .N-am recunoscut nimic din obiecte furate am zis ca le-am cumparat din piata.Dupa 2 luni mi-a venit o citatie acasa sa ma prezint la sectia 5 de politie..vreau sa recunosc fapta. La ce pedeapsa pot sa ma astept .am 20 ani si n-am mai avut pana acuma antecedente penale.:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:41, 2 Martie 2015
Incercati sa va dezvatati de asemenea modalitati de "achizitie" bunuri
Exista document ca ati predat bunurile sustrase ?
Asumati-va responsabilitatea si dovediti respect si buna credinta,prezentati-va la politie la data si ora comunicata,recunosateti fapta
Daca nu detineti antecedente penale,avand in vedere ca bunurile sustrase au fost recuperate,nu exista prejudiciu,astfel incat daca demonstrati ca regretati fapta,este posibil sa primiti numai amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa minor rodika67 rodika67 copilul meu in varsta de 15 ani a fost prins furand dintr.un magazin trei articole de imbracaminte. era impreuna cu o persoana majora care a incurajat,o sa ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)