avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comisie disciplina !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comisie disciplina !

Buna seara !

Am fost azi anuntat verbal ca am fost bagat in comisia de disciplina deoarece am fost initiatoul unui demers ( adica am facut noi navetistii un memoriu in care solicitam decontarea integrala a abonamentului lunar si acordarea reducerii de 50 % pe mijloacele de transport in comun si le-am depus la primarie ) ! Deasemenea am sesizat si un ziar local care a sunat directoarele si le-a luat la bani marunti ca de ce nu ne primim banii !

Acum , directoarele m-au acuzat pe mine ca am sunat la presa ( fara nicio dovada ) si ma ameninta cu scaderea mediei la purtare !

Deasemenea i-am zis directoarei adjuncte ca trebuia sa fiu anuntat cu cel putin o saptamana inainte ca sa imi pot pregatii apararea dar aceasta a inceput sa urle la mine zicand ca unde scrie si " ma scoti din sarite si te bat de fata cu toti , aici ! " .... Dupa a zis sa vin cu parintii la scoala si eu i-am zis ca o sa vina reprezentantul legal si ca " amenintarea si santajul sunt fapte penale " ... Directoarea urland si mai tare ....

Precizez de am fost amenintat de multi ori cu scaderea mediei la purtare deoarece depusesem o contestatia a unui teze ( totul legal ) ... si santajat sa incei acel demers ( sa-mi retrag cererile )

Deasemenea acum 1 luna ma batut in clasa de fata cu 10-12 colegi .... Mi-a dat doua palme dua ceafa de o dureau si pe ea palmeme ....!

Deasemenea directoarele au o purtare abuziva fata de mine !

Printre altele , in vacanta dintre semestre directoarele cu alti 10 profi au fost in Turcia , zicandu-ne " am fost in scop edcativ ... altii zic ca au fost pentru schimb de experietenta . etc " .... Si cica au fost pe bani de la Minister ....

Intrebare : Se poate depune plangere penala la Parchet pentru santaj , amenintari , loviri , purtare abuziva ?
Deasemenea putem sesiza DNA-ul prin denunt anonim sa anchetezeaceasta excursie .. de unde au venita cei bani... care nou ni se par suspect..... ?!

Alte discuții în legătură

Acuzatie de instigare la boicotare Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Sa va detaliez problema mai pe scurt ! Eu alaturi de inca 4 elevii ai Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu Draganesti-Olt , am formultat un ... (vezi toată discuția)
Jigniri ? Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bua seara ! Am primit azi o adresa din partea liceului precum ca sunt bagat in Comisia de Disciplina a elevilor precum ca am numit pe doamnele directoare : ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)