avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... probleme actualizare doc cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

probleme actualizare doc cadastrala

Buna ziua !
Am o problema la care se pare ca nu gasesc raspuns.
Firma unde lucrez are in proprietate un teren achizitionat in 2008. Problema e ca pe el exista 3 cladiri/ constructii iar pe documentatia cadastrala sunt 14 (mici/ baraci etc).
Atunci cand a fost cumparat ele de fapt un existau toate si actul de vanzare cumparare a fost facut rapid...cumparatorul nu a sesizat ca nu corespunde documentatia cadastrala.

acum daca dorim sa instrainam terenul trebuie actualizate doc. De la cadastru se cere hartie de la ptimatie ca acele cladiri nu mai sunt. De la primarie imi cer autorizatie de demolare sau desfiintare care semnifuca proiect, poze, masuratori . Dar ce pot eu masura sau poza daca nu existaaa ???
Si tot asa e un cerc vicios si simt ca ma invart in jurul cozii.
ce e de facut ? V-ati intalnut cu asemenea situatii ??

Alte discuții în legătură

Demolarea unei case neintabulate cobraxxx77 cobraxxx77 recent am cumparat un teren la tara cu o constructie de 2 cam din193..din paianta dar constructia nu este intabulata . Cei de la cadastru mi-au spus ca nu am ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala gresita? ce e de facut? mariob mariob In anul 2007 am cumparat 1000 mp teren impreuna cu socrii mei, terenul fiind ingradit cu un gard de plasa pe o bordura de beton ( si din aceasta cauza nu am ... (vezi toată discuția)
Mutare gard dupa achizitionare casa insatiable insatiable Buna seara, Mai mult ca niciodata am nevoie de sfatul dvs intr-o problema. Am hotarat sa cumpar o casa, am fost si am vizitat-o,a fost ok. Inainte sa incepem ... (vezi toată discuția)