Bună ziua!
Știu că este weekend, dar mă gândeam că poate se găsesc pasionați care accesează forumul și în această perioadă. Întrebarea mea este:
Pentru o entitate fără scop patrimonial, care în 2014 nu a avut nici un fel de venituri, se mai depune declarația 205? Se depune cu datele persoanei, completat cu baza și impozit 0? Că din formularea legii reiese că declarația se depune pentru venituri, fără nici o referire la lipsa veniturilor.
Vă mulțumesc din suflet, dacă îmi răspundeți careva în timp util !
Este vorba, mai exact, de niște indemnizații pentru conducerea sindicatului, care în 2014 nu s-au mai acordat, de nici o culoare. Persoanele nu au fost revocate, iar numirile lor nu știu dacă presupun niște drepturi obilgatorii și periodice (dar pot afla). În 2013, li s-au acordat indemnizații, când și când. Deci răspunsul dumneavoastră mi se aplică și în cazul meu, particularizat astfel? Vă rog, răspundeți încă o dată. Vă mulțumesc!
PS:știu că nu are legătură cu venituri încasate, m-am exprimat deficitar.
Daca nu s-au acordat astfel de venituri respectivelor persoane si deci nu s-au platit nici impozit pe veniturl respectiv in 2014, atunci nu se depune acum nici declaratia 205.