avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce declaratii depune un ONG?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce declaratii depune un ONG?

Ce declaratii trebuie sa depuna un ONG?
Cel mai recent răspuns: Teden , utilizator 18:15, 23 Februarie 2015
Pana pe 25 februarie 2015 depuneti declaratia 392b si 101.
buna seara,

chiar daca nu am activitati economice? nu platesc impozit pe profit...

Pana acum am depus doar 112 lunar si 205 anual.

Va multumesc mult!
Declaratia 101 se depune si cu zero. In plus mai depuneti declaratia 205 daca ati avut declaratia 112 depusa in 2014.
Ref la decl 101, este ceva nou?Pana acum nu am depus si aproape luar iau certificat fiscal iar cei de la ANAF nu mi-au spus nimic de 10 ani.

Va rog...

Multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pentru ong-uri steliandragoi steliandragoi Bun gasit, As dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun ANAF, in numele ONG-ului, si care este termenul limita. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Termen depunere declaratia 101 irinuka2005 irinuka2005 Buna seara Ma puteti ajuta cu o informatie va rog?La decembrie se mai depune decl 100?Sau depun diresct 101?Pana la ce data se depune 101 si pana cand se ... (vezi toată discuția)