avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Formulare 392 B, pt cei care nu au avut venituri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Formulare 392 B, pt cei care nu au avut venituri

Buna ziua, in anul 2014 PFA-ul meu , neplatitor de TVA ,nu a avut venit, trebuia sa depun si eu formularul 392B ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:57, 28 Februarie 2015
Buna ziua,
Daca nu ati desfasurat activitate nu trebuie depusa Declaratia 392 B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b CHANEL CHANEL Daca o PFA , fara TVA,fara angajati, pe anul 2014 in perioada I-VI nu a avut venituri si nici achizitii, iar din luna VII si-a suspendat oficial activitatea , ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Am un PFA , nu sunt platitor de TVA. In anul 2014 nu am avut activitate cifra de afaceri fiind 0. Am inteles ca si in aceste conditii trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa, al doilea an declaratii depuse in ianuarie la fisc anca_g anca_g Buna ziua! As dori sa stiu daca fiind PFA cu norma de venit, in al doilea an de functionare (inceput cu luna curenta - Ianuarie) si avand un total sub 100 000 ... (vezi toată discuția)