Da, poti obtine amanarea invocand lipsa de aparare.
cu mentiunea ca termen pentru lipsa de aparare se acorda o singura data, pentru motive justificate, asa ca: faceti cerere, anexati copie dupa viza/bilet de avion. si neaparat faceti rost de aparator si depuneti intampinare pana la urmatorul termen ce se va acorda.
roxana
cu mentiunea ca termen pentru lipsa de aparare se acorda o singura data, pentru motive justificate, asa ca: faceti cerere, anexati copie dupa viza/bilet de avion. si neaparat faceti rost de aparator si depuneti intampinare pana la urmatorul termen ce se va acorda.
roxana
Cu ce probează ex - angajatorul, cursurile fictive la care sustine că ati participat?????????
Am fost plecat de 2 ori din tara la firma partenera cu care se derula contractul (in total 51 de zile) si m-au "fortat" sa semnez 2 acte aditionale la CIM, de tipul "stagii de formare profesionala" (cu achitare de daune daca plec de la ei mai devreme de 2 ani). Nu a fost vorba decat de munca efectiva acolo, si nici vorba de vreun curs sau ceva de genul asta. Cei de la firma din Romania au reusit sa obtina de la firma straina o factura externa pe care scrie ca training-ul meu are o anumita valoare in euro.... Oricum, e o aberatie, caci n-am facut nici un curs acolo. Credeti ca acea factura le poate da castig de cauza?! N-ar trebui sa prezinte un atestat sau ceva de genul asta?