avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

salut,in urma cu un an de zile mi sa retinut permisul de conducere in jud.Maramures deoarece am condus sub influenta alcoolului,mam prezentat o data la audieri si mi sa zis ca mai trebuie sa merg inca o data...stie cineva daca nu pot rezolva problema de aici fara sa mai merg in Maramures?mentionez ca locuiesc in TIMISOARA,multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2015
ContSters347363, utilizator
Din cate inteleg este vorba de un dosar penal, este in interesul dvs sa mergeti sa va interesati de stadiul cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Narcys1977 Narcys1977 Buna seara. in anul 2011 eram in masina cu un fost \"prieten\" si a fost oprit de poliția rutieră si i sa întocmit un dosar penal pt conducere sub ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau nu? nicu40 nicu40 sunt cercetat penal pentru conducere sub influenta bauturilor acloolice din decembrie 2008, din februarie 2009 nu am mai fost chemat la audiere si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie clasat andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! Anul trecut, mai exact la data de 20.05.2019, am avut o neînțelegere și mi-a fost reținut permisul cu o alcoolemie de 0.53 în fiola, politia ... (vezi toată discuția)