avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod boala E10
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod boala E10

Vreau sa stiu, va rog, daca acest cod E10 beneficiaza de ceva, de exemplu daca beneficiez de scutirea de impozit pe salariu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 1 Martie 2015
art.55^1 C.fisc. - Venituri scutite
Veniturile din salarii prevăzute la art. 55 alin. (1) - (3) realizate de către persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de impozit pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap laur2013 laur2013 Buna ziua, Daca o persoana detine un certificat de incadrare intr-un grad de handicap si in acest timp sa angajat, aceasta mai plateste CAS si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe beneficii, prime și alte asemenea cernatlarisa cernatlarisa Buna Ziua! Doresc să știu, dacă persoanele cu handicap grav/accentuat sunt scutite de impozit pe prime, beneficii, venit obținut spre exemplu prin ... (vezi toată discuția)
Handicap grav , gradul 4 , revenire la locul de munca . ovi ovi ovi ovi De un an si jumatate sunt in concediu medical , avand diagnosticul de cancer gradul 4 , \\handicap grav,/ si m-am hotarât sa reîncep serviciul , ... (vezi toată discuția)