Buna ziua,
Am activitate pfa, - activitati juridice – cu obiect principal de activitate ,,Cabinet individual de avocat”. Pana in luna martie 2013 am activat si ca practician in insolventa avand si Cabinet individual de insolventa. Am tinut evidenta contabila separat pe fiecare activitate (registru de incasari si plati, registru inventar, facturiere si chitantiere distinct pe fiecare activitate etc. ). De asemenea in relatia cu fiscul am dat toate declaratiile separat pe fiecare activitate si am primit de la fisc toate deciziile separat pe fiecare activitate. De curand am facut o verificare privind contabilitatea tinuta intre anii 2008 si 2014 si am constatat ca din neglijenta nu am evidentiat, in Reg.de incasari si plati, o suma incasata pe o chitanta din anul 2011. Problema este ca nu stiu cum sa remediez aceasta gresala mai ales ca in martie 2013 am incheiat activitatea pe insolventa unde apare suma neinregistrata. Valoarea este de 1000 lei. Actualmente lucrez si ca asociat intr-o societate de insolventa de forma SPRL.
Multumesc pentru raspuns.
Registre avocati
B06D4N
Am inteles ca ne trebuie registre gen:
- Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b);
- Un registru inventar (cod 14-1-2/a)
Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)