avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legitima cererea avocatului ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legitima cererea avocatului ?

Actiune redactactata de avocat:
Citez:
    ''  Va rog sa constatati ca toate bunurile dobandite in timpul casatoriei (si
dupa desfacerea casatoriei !!!) sunt bunuri comune si atat subsemnatul cat si
parata am avut o contributie egala la dobandirea lor '' .

Ce inseamna o asemenea afirmatie?#-o
Cel mai recent răspuns: VikBemBem , utilizator 17:04, 2 Aprilie 2015
Daca nu dvs sunteti " parata" inseamna ca e vb de avocatul dvs, asa ca il puteti intreba pe el.
O fi vrut sa scrie dupa despartirea in fapt ..
Salut.
Nu ati sesizat eroarea?

Ma refer la legimitatea juridica a acestei afirmatii.
Cum sa spui asa ceva: ?????????

Citez:
-- BUNURILE DIN TIMPUL CASATORIEI SI DIN AFARA CASATORIEI SUNT BUNURI COMUNE -- ??

Este corecta aceasta afirmatie din punct de vedere al codului familiei si codului civil?
Cu ce sa ajuta sa va oripilati pe forum " cum sa spui asa ceva " si sa nu discutati cu el ?
Salut.

Avocatul nu recunoaste ca ar fi ceva gresit IN AFIRMATIA DE MAI SUS.

' DECI CE SOLUTII MAI AM IN ACEST CAZ?
VikBemBem a scris:

Actiune redactactata de avocat:
Citez:
    ''  Va rog sa constatati ca toate bunurile dobandite in timpul casatoriei (si
dupa desfacerea casatoriei !!!) sunt bunuri comune si atat subsemnatul cat si
parata am avut o contributie egala la dobandirea lor '' .

Ce inseamna o asemenea afirmatie?#-o

A contribuit doar unul la tot sau altfel incat sa fie diferit fata de ce s-a s ris?

In cazul dvs. Pare ca totul se imparte I 2.
Cum vreti imparteala?

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort: stabilirea cotelor de proprietate cuvenite sotilor dupa veniturile si portul in munca al acestora lelia20052006 lelia20052006 Sunt divortata din aprilie 2006.In urma divortului am ramas cu cei 2 copii rezultati in urma casatoriei(de 18 ani,eleva clasa aXII-a si 12 ani, eleva clasa a ... (vezi toată discuția)
Partaj Question2 Question2 Buna ziua, Anul trecut am achizitionat o casa cu Prima Casa. Proprietarul casei sunt eu, insa sotul este coplatitor. In caz de divort, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Nedivortat/singur/doresc sa cumpar casa.......se poate? david-o david-o Buna seara.Sunt casatorit legal,dar sunt despartit de 10 ani,Am bani pentru a-mi cumpara o locuinta.Doresc sa stiu daca pot,daca exista vreo lege care sa-mi ... (vezi toată discuția)