avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de valabilitate detergent lichid, absorbante ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de valabilitate detergent lichid, absorbante igienice

Buna seara,
As dori sa stiu unde pot gasi termenul de valabilitate al unor produse(detergent lichid si absorbante igienice) aduse din Franta(cumparate din supermarchet),deoarece pe ambalaje este trecut doar codul (ex.5 09 0314 19 22:47 D 190115-absorbante si NE 22 Z 4 00 04 16:29-detergent lichid).Mentionez ca nu este nicio imagine care sa inlocuiasca termenul de valabilitate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 2 Martie 2015
Trebuia sa fi intrebat la magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post lucrator comercial in restaurant Catalinoiu Ana Catalinoiu Ana rog cine are o fisa de post Lucrator Comercial in activitatea unui Restaurant sa o trimita pe email anacatalinoiu@yahoo.com multumesc (vezi toată discuția)
Perioada arhivare bonuri ambalaj - firma retail ada36 ada36 Buna seara, am o nelamurire bonurile de ambalaj sunt considerate documente nefiscale care este perioada de arhivare aa acestora? pot sa consider ca e ... (vezi toată discuția)
Casa de marcaj? Stefan Nicolau Stefan Nicolau Sunt II, am un hostel clasificat, am 2 salariati pentru care platesc obligatiile fiscale. 1. In afara de impozitul pe profit, mai am si alte obligatii fiscale? ... (vezi toată discuția)