avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi roviniete neplatit doar cei 28 euro
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi roviniete neplatit doar cei 28 euro

Buna ziua
Am amenzi roviniete neplatite din 2011, dar doar cei 28 euro neplatiti ,amenzile de la finante sunt platite.
Am inteles ca dupa 3 ani se prescriu.
E valabil si in cazul meu ?
Daca nu , atunci in ce consta executarea silita ?
multumesc

Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:31, 2 Martie 2015
executarea silita pe langa neplacerea de a bloca conturile existente pe numele dumneavoastra presupune si plata executarii care pote depasi valoarea datorata de 28euro.
Ca si exemplu eu am platit ~350executarea+taxa de 28euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)
Copie nesolicitata a actului de achitare a taxei de despagubire (rovinietã) radu_lilian radu_lilian Buna ziua. Am primit în anul 2011 o amenda ptr. rovinieta, mă rog nu am fost anuntat au trimis-o la taxe si impozite am aflat de existenţa ei in anul 2012 ... (vezi toată discuția)