avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu poprire

Am o poprire pe salariu direct pe contul de la banca(BCR), poprire ce mi-a fost pusa de finantele publice pentru neplata impozitelor.
Pot obtine un credit de la o alta banca in aceasta situatie(OTP). Doresc astfel prin noul credit sa- mi achit datoriile atat la fisc cat si la terte persoane.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:26, 2 Martie 2015
Probabil ca nu. Teoretic ati putea face un contract de imprumut iar banca ar vira banii direct catre fisc urmand ca d-voastra sa returnati imprumutul. Insa nicio banca nu-si doreste clienti rau platnici astfel ca este foarte probabil un refuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Poprire cont banca ContSters315891 ContSters315891 Buna ziua! Ma inregistrez cu datorii la primaria de care apartin, ca urmare a neplatii unor amenzi de circulatie, mai mult sau mai putin abuzive. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)
Tert poprit discover discover In ce fel poate intervenii institutia finantelor publice , avand urmatoare situatie. Am colaborat cu o sc , si in urma acestei colaborari am \"strans\" o ... (vezi toată discuția)