avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie Alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie Alimentara

Buna ziua. As avea o intrebare. Prietena mea este divortata si are un copil din casatoria anterioara.Fostul sot e plecat la munca in Italia.Unde se poate adresa pentru a afla unde lucreaza,pentru a cere marire de pensie pentru copil si achitarea restantelor.Mentionez ca sentinta data la divort este de a plati pensie raportata la salarul minim din Romania.Va multumesc!!!!

Alte discuții în legătură

Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie de intretinere Se poate cere instantei ca pensia alimentara pentru minor sa fie stabilita nu ca o valoare fixa in lei ci ca o proportie de 1/4 din venitul lunar, avand in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/de intretinere in timpul casatoriei Diamandi Diamandi Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani. Sotul este plecat la munca in strainatate de 3 ani. Impreuna avem un copil minor. In ultimul an nu a mai trimis decat ... (vezi toată discuția)