avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan

Am fost prins beat la volan ,am urcat pe o bordura.Nu sunt martori sau victime si mi sa spus ca este un caz simplu.Am fost instiintat ca a fost pusa in miscare urmarirea penala si probabil imi va fi anulat permisul.Intrebarea mea este :Ce pot face pentru a grabi procesul,sa se termine cat mai repede?Si daca este un caz mai simplu ,are prioritate?
In cazul in care se dispune amanarea aplicarii pedepsei , nu se va proceda la anularea permisului de conducere( o pedeapsa, practic, nu este aplicata ).

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Sabinamanolescu Sabinamanolescu Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)