avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia 392B si declaratia 101 pentru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia 392B si declaratia 101 pentru ONG

Imi spuneti va rog daca nu am depus aceste declaratii la timp ( azi am aflat ca se pot depune si pe 0) desi contabilul cu care colaboram a zis ca nu depun nimic, le mai pot depune maine? cat sunt amenzile? :( multumesc..:sorry:

Care sunt conditile ca sa le pot depune pe 0/.Noi nu avem activitate economica .
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
damiela, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:49, 20 Aprilie 2015
Buna ziua,

Amenda pentru nedepunere D 392 (A sau B) la termen este:
- de la 2.000 la 3.500 lei pentru persoane fizice
- de la 12.000 la 14.000 lei pentru persoane juridice
Daca ONG-ul nu desfasora activitati economice, nu trebuie sa depuna nici 392A nici 392 B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare anuale 2014 puicuta puicuta Va rog sa ma ajutati in legatura cu situatiile financiare anuale ce trebuie sa fie depuse de o Asociatie Casa de Ajutor reciproc a Pensionarilor. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru pfa ionela11 ionela11 BUNA ZIUA! Am un pfa infiintat in mai 2011 si am inteles ca trebuia sa depun declaratia 392b cu furnizorii si clientii pentru anul 2011. Ce suma trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dec 392b ContSters176126 ContSters176126 sint atatea si atatea pareri si abuzuri,in conditiile in care cei de la finante au de fapt fel de fel de raportari(balante,bilanturi etc,la PFA se bat cap in ... (vezi toată discuția)