avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament

locuiesc in bloc construit in 1949. la plata impozitului nu s-a tinut cont de micsorarea acestuia cu 20% conform codului fiscal. s-a redus numai 10% ca am platit pana in 31 martie. aceste reduceri se cumuleaza sau se aplica numai una din ele. multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:06, 7 Martie 2015
Pentru determinarea valorii impozabile se tine cont de anul in care este finalizata constructia dar pe chitanta este evidentiata numai reducerea impozitului cu 10% (bonificatia) in cazul in care se achita integral impozitul pe tot anul pana in data de 31 martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta gepop gepop locuiesc intr-un bloc construit in 1949. am vazut (cod fiscal)ca pt vechime locuinta >50 ani se aplica reducere impozit de 20%, pt vechime>30 ani 10 %, ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 10 % la impozit poate fi anulata ? Stanescu Mihai Stanescu Mihai Am platit la primarie impozitul aferent anului 2013 pana in 31 martie 2013, astfel ca am beneficiat de reducerea de impozit de 10 %. Acum, primaria trimite ... (vezi toată discuția)
Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)