avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in UE

buna ziua,
firma unde lucrez a luat in antrepriza o lucrare de constructii in italia.lucratorilor ce vor fi numiti sa lucreze la aceasta lucrare li se va intocmi dosar pentru eliberarea formularului A1?avand in vedere ca lucrarea se executa de firma unde sunt angajati deci nu sunt detasati la alta firma pot fi considerati in delegatie?sau cum trebuie procedat

Alte discuții în legătură

Formularul a1 pentru delegatie luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua, Ma intereseaza daca pentru un angajat este trimis in delegatie in afara tarii pentru o perioada de maxim 1 sapamanta e necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)
Angajati romani - munca in strainatate Loredana_84 Loredana_84 Am o societate comerciala ai carei salariati lucreaza in Germania in domeniul constructiilor. Noi am procedat asa: le-am intocmit contracte de munca + ... (vezi toată discuția)
Formular a1 pentru administrator Serbu Serbu Am infiintat anul acesta in luna august o intreprindere individuala, avand ca obiect prestari servicii pentru constructii. In baza acestei intreprinderi doresc ... (vezi toată discuția)