Ma intereseaza daca pentru un angajat este trimis in delegatie in afara tarii pentru o perioada de maxim 1 sapamanta e necesara obtinerea celebrului formular A1 .
Aceeasi intrebare pentru cazul in care angajatul merge la un curs de specializare de maxim 10 zile tot in afara tarii.
Mentionez ca toate cheltuielile cu deplasarea sunt suportate de societatea de care angajatul apartine.
Multumesc frumos pentru raspuns. Am totusi un mare semn de intrebare. Din ce am inteles in UE nu se face diferenta intre delegatie si, detasare si prin urmare orice activitate desfasurata in afara tarii intra la detasare.
Caz concret angajatul are o delegatie la bulgari, munca de teren, lucru la inaltime. itm-ul bulgar trebuie notificat iar de la noi trebuie sa obtinem formularul a 1 pentru ca in cazul unui control prezenta angajatului trebuie justificata si respectivul formular/chiar si dovada ca l-am cerut-avand in vedere ca dureaza o luna de zile sa il obtinem-este singura metoda de.justificare?
Orice detalii imi sunt de folos. Multumesc inca o data.
Buna ziua,
Intr-adevar nu exista notiunea de delegare in spatiul UE (Vestul continentului), insa nu orice munca in strainatate este considerata detasare transnationala ci doar cele 3 cazuri prevazute in Lg. 16/2017.
Un curs de specializare, inclusiv instruirea practica, presupune o delegare conform Codului Muncii, fara a fi si detasare transnat, deci salariatul poate primi indemnizatie de delegare fara a fi nevoie de A1.
Va trebui in schimb sa intocmiti documentele solicitate de legislatia bulgara in aceasta situatie.