avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonator de credite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonator de credite

Buna ziua,
Lucrez intr-o pimarie ca inspector la compartimentul contabil. Primarul vrea sa imi delege atributiile de ordonator de credite iar eu nu vreau. Ce pot face in aceasta situatie? Daca nu pot refuza legal cum fac cu situatiile pe care le intocmesc, tot eu le aprob la plata? Si cum voi fi salarizata? Mentionez ca sunt personal contractual.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 2 Martie 2015
Ordonatorii principali de credite pot delega această calitate înlocuitorilor de drept sau altor persoane împuternicite în acest scop. Prin actul de delegare, ordonatorii principali de credite vor preciza limitele şi condiţiile delegării. (legea 273/2006, art.21 alin.3).

Si, insist, cum semnez ca bun de plata pe situatii intocmite tot de mine ?
Asa cum prevede legea , trebuie sa stabileasca si limitele delegării.

Explicati primarului ca nu puteti semna acele situatii, avand in vedere si noile atributii pe care vi le va da.
Am inteles, mai ramane problema cu salarizarea, va fi tot cea de pana acum ?
In opinia mea , nu cred ca vi se va mai adauga ceva la salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuitorul ordonatorului de credite carolina_22 carolina_22 Buna ziua. O lamurire in privinta persoanei care poate inlocui ordonatorul de credite secundar. Va rog. pot fi numiti inlocuitori mai multi angajati ai ... (vezi toată discuția)
Delegare, rog urgent ContSters21019 ContSters21019 Am nevoie urgent de un sfat: Sunt angajata intr-o institutie publica la Serv. Fin.Contab, cu atributii specifice acestui compart. in plus am si decizie de ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care ... jojo jojo Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care are contract: La solicitarea salariatului care este incadrat intr-un compartiment pe functie ... (vezi toată discuția)