avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inlocuitorul ordonatorului de credite
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inlocuitorul ordonatorului de credite

Buna ziua.
O lamurire in privinta persoanei care poate inlocui ordonatorul de credite secundar. Va rog.
pot fi numiti inlocuitori mai multi angajati ai institutiei, indiferent de profesie? In institutie exista totusi un compartiment contabilitate/salarizare

Va multumesc

Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:43, 7 Mai 2018
Da, pot fi înlocuitori una sau mai multe persoane împuternicite/desemnate prin decizii/dispoziții.. Prin actul de delegare trebuie precizate limitele şi condiţiile delegării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonator de credite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, Lucrez intr-o pimarie ca inspector la compartimentul contabil. Primarul vrea sa imi delege atributiile de ordonator de credite iar eu nu vreau. Ce ... (vezi toată discuția)
Ordonantare de plata carolina_22 carolina_22 Institutie publica. La compartimentul de specialitate semneaza seful compartimentului sau orice angajat? Cel care intocmeste ordonantarea trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Se poate emite o decizie ? - pentru ca altcineva să semneze un act ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns cum ar trebui procedat în cazul următor: - contabilul șef al instituției este în ... (vezi toată discuția)