avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... imprumuturi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

imprumuturi

Am o firma,in 2008 am avut un contract de imprumut cu o persoana fizica, banii i-am primit prin cont bancar a firmei.Considerand ca suntem de buna credinta, am dat persoanei respective un card pe contul firmei din care sa-si retraga banii cand avea nevoie, anuntandu-ma cand retrage banii. Dar nu a fost de buna credinta si a retras mult mai multi bani. Cand am vazut am blocat cardul. Intre timp a decedat si familia a dat firma in judecata cerand banii de pe contract. Am depus documente prin care rezulta ca au fost scosi mult mai multi bani de pe card(de el si de fiul lui care a folosit si el cardul). Eu am castigat procesul acum cateva zile, dar ei vor face recurs. Intreb: pentru diferenta de bani ce i-a folosit el , peste suma din contract, pot deschide actiune separata ? sau pot cere acest lucru la recurs? Multumesc

complectare la precedent "sa scoata cat are nevoie in cadrul sumei din contract"
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 3 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Legat de raspunsul Dnei Av Paula: pot deschide litigiu sau proces? Suma nu este prescrisa ? multumesc
Intrebati de prescriptie, dar nu ziceti cand au depasit limita imprumutata..
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)
Cont curent pe minus de 10 ani neachitat danielbox4 danielbox4 Buna seara, Am rugamintea daca cineva se pricepe sa-mi raspunda la urmatoarea speta ce se poate intampla. In 2003 X si-a deschis un cont curent in ... (vezi toată discuția)