avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act ident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act ident

Buna ziua , anul asta este al 3lea an in care nu reusesc sa imi fac buletinul , din cauza ca apartamentul la care am resedinta este cumparat in 2006 de la primarie , , cu legea 112 , si nu avem contract original.(Ni s-a spus ca contractul original a fost eliberat , dar noua ne-au dat doar 2 copii. Nu inteleg cum este posibil asa ceva. Ce putem face in cazul asta? #-o
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:14, 2 Martie 2015
Cereti sa va elibereze o copie cu mentiunea "conform cu originalul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)