avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

Buna ziua, as dor sa ma ajutati cu o informatie referitor la numele vreunui avocat care face sezisari la CEDO. Sotul meu este arestat la pnt Tulcea si acolo sunut foarte multe neinreguli . Singura problema este ca noi nu avem banii necesari pt angajarea avocatului sii daca acest avocat ar dor sa ii dam jumatate din suma casticata dupa termi9narea procesului. va multumesc
Cel mai recent răspuns: RADUGABY , utilizator 14:59, 3 Martie 2015
Politica forumului interzice postarea de nume, adrese, numar de telefon.
Intr-un dreptunghi verde, este scris cu alb : Cere oferta servicii.
Dati un click si mai departe cred ca va veti descurca.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru caz retrocedare omni omni Buna ziua, Acum ceva vreme tatal meu a imprumutat cu cateva zeci de mii euro o persoana juridica pentru finalizarea unor procese de retrocedare, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri. caut avocat urgent. careva careva Buna ziua, nu vreau sa lungesc povestea pe forum aici, dar caut un avocat specializat in traficul de droguri. Un mic rezumat: Un prieten care sta la mine, a ... (vezi toată discuția)
Contract abonament telefonie mobile incomplet / greseli in sistemul informatic al furnizorului de telefonie mobila V_herghelegiu V_herghelegiu Buna ziua, Ma adresez azi toturor ce vor sa ma ajute cu un sfat eventual ceva propuneri pentru a rezolva o problema cu unul din furnizorii de telefonie mobila ... (vezi toată discuția)