avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri. Caut avocat urgent.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri. Caut avocat urgent.

Buna ziua, nu vreau sa lungesc povestea pe forum aici, dar caut un avocat specializat in traficul de droguri.
Un mic rezumat: Un prieten care sta la mine, a fost prins ca fuma ceva mai exotic prin 2015, a facut 2 luni de arest preventiv. Acuma in 2019 a fost prins dealerul lui care a declarat ca i-a vandut lui o mare parte din marfa. Au fost ceva audieri, prietenul meu a scapat, a plecat in strainatate la lucru (avea contract inainte sa il prinda) iar de atunci au tot fost politistii la mine acasa sa il caute, iar azi a primit o scrisoare de la tribunal. Am cautat pe internet nr. de dosar si se pare ca l-au condamnat la arest preventiv pe 30 de zile in data de 31. ianuarie. El este inca liber prin strainatate, noi am aflat doar azi in 07.02.2020 de aceasta sentinta, si cu toate ca organele compentente au nr. lui de telefon si adresa unde se afla dar nu au anuntat nimic. Prietenul meu nu se ascunde de nimeni si stie ca nu prea are scapare din chestia asta dar vrea sa fie pregatit.

Asa ca cauta un avocat care e specializat pe traficul de droguri, ar dorii sa fie din Sibiu sau din apropiere, deoarece acolo e judecat. Astept o oferta pe cine as putea sa contactez aici pe forum, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:13, 10 Februarie 2020
Vroiam sa zic, ca astept o oferta aici pe forum cu un numar de telefon :)
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Avocati se gasesc dar la bani este adesea problema.
Un astfel.de caz impune un studiu preliminar care poate costa mult raportat la salariile din Romania.
Față de prietenul d-voastră s-a luat măsura arestării preventive, în lipsă. Va fi dat în urmărire națională și internațională și, mai devreme sau mai târziu, va fi prins și adus în țară. Poate fi judecat în lipsă și adus pentru executarea pedepsei.
Preferabil să vină el, cât mai curând, să își facă apărarea corectă, poate o recunoaștere a faptei, care să îi creeze premisele unei pedepse mai mici.
Avocați găsiți, totul e să căutați unde trebuie și să aveți posibilitatea achitării onorariului aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Trafic si consum droguri de risc(canabis) Guvix Guvix Deci acum 2 zile am fost prins in flagrant cand INCERCAM sa cumpar canabis. Eu si cu dealerul respectiv am fost luati la sediul IPJ Diicot. Acolo eu am ... (vezi toată discuția)
Prelungirea mãsurii arestãrii preventive Corina Capotã Corina Capotã Credeţi că se justifică prelungirea măsurii arestării preventive numai pentru gravitatea faptei săvârşite de inculpat, gravitate care este ... (vezi toată discuția)