avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic si consum droguri de risc(canabis)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic si consum droguri de risc(canabis)

Deci acum 2 zile am fost prins in flagrant cand INCERCAM sa cumpar canabis. Eu si cu dealerul respectiv am fost luati la sediul IPJ Diicot. Acolo eu am recunoscut faptele pentru care eram urmarit in ultimele 6 luni iar faptele constau in "grup infractional" "trafic de droguri de risc" si "consum de droguri de risc". Eu am declarat tot ce am gresit si aproximativ de cate ori am facut treaba asta. Am stat 24 de ore la arest iar acum sunt sub ordonanta de control judiciar. As dori sa stiu ce mi se poate intampla. Si disarul meu e trimis la urmarire penala. Fac puscarie? Cum pot scapa? Pentru ca la sectia de politie unde trebuie sa ma prezint pentru controlul judiciar mi s-a spus ca daca respect obligatiile care imi sunt cerute in ordonanta controlului judiciar nu patesc nimic. Dar totusi din cate stiu inca mai trebuie anchetate si interogate diferite persoane din grupul meu de prieteni pentru ca "traficul de droguri de risc" se manifesta in modul in care se facea cheta cu mai multi indivizi iar eu mergeam sa procur si sa le-o dau celor ce au facut cheta. Va rog lamuritu-ma pentru ca la diicot inafara de mistouri proaste si ce au vrut ei nu mi s-a explicat mai detaliat ce se v-a intampla.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 14:21, 12 Mai 2020
Cand vorbim de droguri, intotdeauna exista probabilitatea de a face puscarie.
Angajati un avocat care va estima posibile sanctiuni/pedepse in functie de situatia dvs personala si circumstantele cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de ... csforever82 csforever82 Buna ziua. Pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de catre un prieten care a fost prins probabil vanzand/consumand droguri avand asupra mea ... (vezi toată discuția)
Stima si respect…nici nu stiu cum sa incep.in urma cu 3/4 luni ... sava_000 sava_000 Stima si respect…nici nu stiu cum sa incep.In urma cu 3/4 luni am fost prins impreuna cu 3 prieteni cu o cantitate de 0.7g marijuana,de catre jandarmi.Nu a ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)