avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inmatriculare masina second hand
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inmatriculare masina second hand

Buna ziua ,
Recent tatal meu a achizitionat o masina second hand din Olanda de la L. .A incercat sa o inmatriculeze insa a fost refuzat pe motiv ca cel de la care a cumparat-o L.nu e aceeasi persoana care a radiat masina in Olanda acea persoana fiind M. Tatal meu are contract de vanzare-cumparare de la L. si certificatul sau fiscal insa I se cere certificatul fiscal de la M. care nu este de gasit. Ce putem face in acest caz?Cum putem face rost de certificatul fiscal al domnului M? Multumesc frumos pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:04, 3 Martie 2015
Daca amiabil nu exista posibilitatea de solutionare,ramane varianta in instanta de judecata
dar masina nu se poate inmatricula doar cu certificatul fiscal al ultimului vanzator mai ales ca toate actele sunt in regula ?Daca sunt 10 vanzatori atunci de la toti cei 10 trebuie certificatul fiscal?
Aceasta este procedura in cazul auto de provenienta straina
Se solicita documente suplimentare,cu scopul indepartarii invocarii sustragerii auto,cazuri tot mai frecvente ,care genereaza restrictionarea dreptului de circulatie a auto, cercetari,
stress,efort din partea cumparatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare auto sh Silviu153 Silviu153 Buna ziua In primul rand tin sa precizez ca sunt incepator - incepator in domeniul auto . Astazi merg sa cumpar o masina second-hand , adusa din Germania , ... (vezi toată discuția)
Proprietar talon in arest Alex280594 Alex280594 Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal aferent deciziei de impunere pt. mijloc de transport Mircelu Mircelu * daca am cuparat un auto second-hand de la un dealer vanzari auto, Certificatul Fiscal, eliberat de administratia fiscala locala(de arondisment al ... (vezi toată discuția)