avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Datorie dupa radierea I.F.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorie dupa radierea I.F.

buna ziua am avut un i.f pana in 2012 pe care l-am inchis in noe 2012 din motive de sanatate la momentul inchiderii am platit tot ce mi-au zis ca am de plata ,anul trecut am primit instiintare de la fisc ca am un rest de plata de 317 lei + dobanzipt cass din 2012 am fost ieri la dansii si mi-au zis ca nu au auzit de asa ceva,ca trebuie sa platesc.Ce trebuie sa fac sa ma stearga de aceasta datorie ,eu neavand nici o activitate fiind intretinuta de sotul meu care este pensionar de boala + handicap.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ursulinatt , utilizator 12:29, 3 Martie 2015
Din cate stiu intreprinderea familiala sau orice societate nu poate sa fie desfiintata, dizolvata si radiata din registrul comertului daca nu aduceti de la administratia financiara cazierul fiscal ca nu ami aveti datorii catre stat in ceea ce priveste Intreprinderea familiala. Daca nu s-a cerut un astfel de document sa-l depuneti la dosar, trebuia sa o faceti in momentul cand ati plait sumele ca sa fiti sigur ca nu mai aveti nimic de plata.
eu ma refeream la hotararea de guvern care a fost data recent privind datoriile catre cass din 2012 de catre persoanele care nu au avut activitate daca ma incadrez si eu ,asa stiam si eu ca nu se poate inchide o firma pana nu platesti tot ,de cazier fiscal nu stiam si nu stiu daca mi s-a cerut ,nu mai tin minte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Societate declarata inactiva fiscal,dizolvata dar neradiata,ce solutii am? vallentta vallentta inainte de 2006 am avut o societate cu sediul si pct. de lucru la aceeasi adresa (unde plateam chirie), obtinand un credit am cumparat un spatiu si am deschis ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)