avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scadere persoana intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scadere persoana intretinere

va rog sa-mi spune-ti daca dau o persoana la scadere de la plata intretinerii trebuie sa merg la vecini sa-mi semneze?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:41, 7 Decembrie 2010
Nu trebuie sa adresezez o cerere in acest sens asociatiei de proprietari
Dar daca intr-o luna(31 de zile) o familie compusa din doua persoane stau 13 zile avand un consum de apa ridicat,cate persoane trebuiesc trecute la intretinere in conditiile in care 18 zile sunt plecate din localitate?
Cum se p[lateste apa la dv?
Nu aveti apometre individuale ?
Cele doua persoane vor fi trecute in lista de intretinere cu 0 (zero) persoane prezente, doar daca au facut o solicitare, in scris, in acest sens comitetului AP. De obicei, pentru 10 sau 15 lei de care ar fi scazut, proprietarul prefera sa apara pe lista cu o persoana prezenta (chiar daca pleaca toata familia) pentru a descuraja pe eventualii infractori.
Cele doua persoane vor fi scutite la calculul cheltuielilor pe nr/per/prez si vor plati pentru cheltuieli repartizate pe cota-parte indiviza si consumurile individuale din ap respectiv.
In situatia in care blocul nu este contorizat, calculul consumului de apa se face conform hotarari AG sau ROI, tinand cont de Ordinul nr.29/N din 1993.
Succes!
As fi inteles daca pe perioada celor 13 zile ar fi locuit o persoana dar daca familia este compusa din doua persoane logic nu ar fi trebuit sa fie trecuta o persoana tinand cont ca au stat aproape 1/2 luna?Daca familia era compusa din 6 membrii erau toti scosi de la intretinere ?Nu e vorba de bani aici ci de o situatie.Am facut referire la consumul mare de apa pt. a arata ca aceasta familie asa cum consuma apa,"consuma" si alte utilitati.Stiu ca legea se refera la o persoana dar cand e vorba de mai multe persoane......
Cu stima

Alte discuții în legătură

Intretinere anissia anissia mi-a venit intretinerea pe luna trecuta 240 ron pentru un ap, cu 2 camere, 3 persoane.Mie mi se pare extrem de mult, daca acum este atat la iarna oare cat va ... (vezi toată discuția)
Cei contorizati nu au declarat indexul apometrelor stelaburac stelaburac Daca cei contorizati nu au declarat indexul apometrelor, si in acelasi timp au declarat ca in luna respectiva locuiesc 0 persoane in apartament, se mai ia ceva ... (vezi toată discuția)
Asociatie lialiana lialiana Ce masuri pot lua impotriva asociatiei de locatari? De 9 luni, de cand m-am mutat am mereu de platit in plus la apa (pierderi), gaz,etc, dar in special la apa, ... (vezi toată discuția)